Wil jij weer lekker in je vel zitten?

Hoi!

Wat als je echt niet blij bent? Of je snel ruzie hebt? Of als je snel bang bent? Kan het zijn dat je telkens goed leert voor een toets en tòch onvoldoendes hebt? Wat als het maar niet lukt om vrienden te maken?

Misschien zit jouw verlegenheid je in de weg? Of heb je last van groepsdruk?

Van al dit soort dingen kun je veel last hebben. En het is moeilijk om ze in je eentje te veranderen.

Ik kan je helpen door met jou en je ouders (met jouw toestemming) te kijken naar hoe jij dingen aanpakt. Of naar hoe situaties jou lijken aan te pakken.

Ik kijk met name naar hoe jij in je lijf zit. Hoe jij met je lijf beweegt. Wat jij doet met je lijf in verschillende omstandigheden.

Het zou kunnen dat je teveel in je hoofd zit en door je gepieker snel uit je evenwicht bent. Het kan zijn dat je irritaties niet goed voelt, je hier dus niets over zegt en daarom uiteindelijk telkens driftig wordt. Het kan zijn dat het lastig is voor je om contact te maken, misschien heb je dat nog niet goed geleerd.

We gaan uitzoeken hoe het bij jou werkt en wat je kunt doen om het te veranderen.

Dit zijn wat voorbeelden van waarmee je bij mij kunt aankloppen en waarbij ik je kan helpen.

De meeste mensen vinden zo’n therapie-afspraak in eerste instantie spannend. Dat begrijp ik wel. Achteraf zijn ze vrijwel altijd opgelucht als ze bij mij zijn geweest.

O ja: ik heb toestemming van je ouders nodig om met jou te mogen werken als je jonger dan 18 bent. (Dat staat zo in de wet.)