Over Antje Blom

ABportret

Van origine ben ik Z-verpleegkundige. Met mijn meer dan 20 jaar ervaring heb ik de gezondheidszorg door en door leren kennen. Sinds 2009 ben ik werkzaam als gecertificeerd haptotherapeute en aangesloten bij de landelijke beroepsvereniging voor haptotherapie VVH. Als aanvullende theoretische ondersteuning gebruik ik graag het boek van Ingeborg Bosch over de Past Reality Integration®: ‘Illusies’.

Mensen en wat hen beweegt hebben altijd mijn interesse gehad. In contact zijn met mensen is voor mij de belangrijkste motivatie om als therapeut te willen werken. Ik ben een gevoelsmens en ik heb mijn inlevingsvermogen sterk ontwikkeld.

Ik werk als therapeut graag met thema’s als verbinding, wensen en grenzen, ruimte innemen, voor jezelf opkomen. Dit klinkt misschien allemaal wel erg serieus. Laat ik er daarom aan toevoegen dat de sessies vaak helemaal niet als zwaar ervaren worden en dat er regelmatig gelachen wordt.

Het is het contact met mijn cliënten dat ik inspirerend vind aan mijn werk als therapeut. Uiteraard ben ik er in eerste instantie voor de cliënt, maar iedere sessie met een cliënt levert ook mij nieuwe inzichten op.

Bel me, dan kan ik naar je vraag luisteren en samen met je kijken of haptotherapie daar wellicht een antwoord op heeft. Ik ben bereikbaar op nummer 070-205 78 60

Beroepscode GZ-Haptotherapeut (pdf).